torstai 22. toukokuuta 2014

HORSE RANCH MILONGA 22.5.2014

Turun tangoyhteisö tuntee Mikko Seppälän aktiivisena tangoharrastajana ja tanssilattian energiaa pursuvana liikkujana. Oli itsestäänselvyys noudattaa tekstiviestinä tupsahtanutta kutsua saapua Mynämäkeen keskiviikoiseen iltapäivämilongaan.
  
Näkymä kentältä talliin ja taloon päin


Mikko on kunnostanut vuonna 2005 ostamansa, sitä ennen 15 vuotta tyhjillään olleen talon tiluksineen ja ulkorakennuksineen hyvään kuntoon. Hänen hevosasiantuntemuksensa on laajalti tunnettu, mutta myös mehiläistarhauksesta hänellä on kokemusta, ja saimme milongatauolla kuulla mielenkiintoisia tarinoita mehiläisyhdyskuntien ihmeellisyyksistä.

Mikko on tehnyt talon kammarista erinomaisen tanssitilan, parkettilattioineen, alun perin omaa tangotreeniään varten, mutta nyt myös me milongavieraat saimme nauttia tämän valoisan huoneen lattian luistosta.
  
Mikko esittelee tanssitilan ikkunanäkymää, Paulan tuodessa avajaiskukkakimppua

Jos kohta Mikon milongalattia ei ole Suomen laajin, niin varmaa on, että DJ:n työskentelynurkkaus, kristallikruunuineen, on valtakunnan komein! Suvinen Horse Ranche Milonga oli miellyttävä kokemus, ja mieluisaa oli kuulla, että milongia on tarkoitus pitää toistekin -  joten kannatta jo tutustua Mikon tilan kotisivuun http://koti.mbnet.fi/mikkoas/.

  
Mikko musiikkinurkauksessaan