sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

MILONGA EN BLOOM 28.6.2015


Säännöllisesti ja mielellään Tampereella vierailevalla Bloggarilla on ehtinyt kertyä tiettyjä suosikkipaikkoja, kuten mieluisimmat kahvilat. Kahviloiden kärkipaikasta kisailee Bloom Café, joka sijaitsee osoitteessa Aleksis Kiven katu 10.  Ei-manselaisille kerrottakoon ohjeeksi, että kun kävelet Hämeensillan yli Kaupunginteatterin ohi ja viistoat oikealla puolella olevien aukioiden ylitse, niin osut tämän kahvilan kohdalle.

Niinpä oli mieluisa yllätys huomata, että juuri tässä kahvilassa ilmoitettiin kesäkuisena sunnuntaina järjestettäväksi iltapäivämilonga. Kun samalle päivälle myös sattui siipan harrastusalueeseen osuva Tallipihan perinteinen Suvi-Vintage tapahtuma ─ ja kun Pasi Laurénille järjestyi yksäriaika ─ niin Tampereen reissu oli selviö! Vintagessa tapasimme iloksemme Laurénin Marian, ja milongassa monta muuta tanssiystävää.


Näkymä ylätasanteeltaBloom Cafélle ominaista on intiimin kodikas tunnelma. Alakertaan, joka henkii mannermaista konditoriaa, oli katettu sisäänpääsymaksuun (10€) kuulunut tarjoilu (piiras, pulla, kahvi, tee). Tanssiin oli varattu ylätasanne, jossa myös oli pöytiä tuolineen. Tilaa tanssimiseen on tarpeeksi, mutta ei liikaa. Tandoista vastasi tottuneeseen tapaansa DJ Susanna. 

Tangotanda meneillään

Milongaemäntänä toimi Emma Härkönen. Hän kertoi, että jos kolmisenkymmentä tanssijaa osallistuu, kustannukset saadaan katettua, ja näiden milongojen pitämistä voidaan jatkaa.  Poistuessamme milonga-iltapäivän puolivälissä tämä luku oli täyttymässä, joten ainakin tässä vaiheessa tälle viehättävälle kesämilongalle voi povata jatkuvuutta. Kas tässä mainio kesäreissujen varrella bongattava pysäkki! (esp.= parada) .


Tarjoiluja nauttimassa Anna Huovinen ja milongaemäntä Emma Härkönen